Pages

Tuesday, August 16, 2011

Churp Churp! Daftar, Kongsi, Jemput & Dapat RM!!

Posted by gajahwhite | Tuesday, August 16, 2011 | Category: |

Assalamualaikum semua..

Tentu anda suma terfikir takkan senang sangat nak dapat duit kan? Yup, betul.. dalam dunia ni mana ada benda yang senang.. tapi tak semestinya semua jalan nak cari duit tu susah kan?

Actually, aku pon baru ja join benda ni. Nama benda ni Churp Churp. Churp Churp ni sbenaqnya satu komuniti sosial. Web ni lah yang menawarkan ganjaran kepada pengguna dia yang menolong komuniti ni berkembang dengan memberikan sedikit hadiah berupa wang tunai.Konsep Churp Churp Komuniti ni adalah:-
1) Kita daftar sebagai ahli (percuma seperti daftar email, facebook dll.)
2) Share maklumat atau iklan Churp Churp di laman sosial (facebook, twitter, blog)
3) Jemput kawan join / sesapa yg klik link churp churp anda
4) Anda akan dapat ganjaran RM1.00 setiap seorang rakan/orang yg klik link churp churp anda dan mereka juga daftar dengan churp churp.

Mudah ja kan? Dengan hanya berkongsi dan sedikit iklan dan menyebarkan kepada rakan anda atau orang lain tentang link anda dan mereka juga turut sertai Churp Churp, anda akan dapat RM1.00 setiap seorang yang daftar. Dan sekiranya anda ingin menarik minat mereka, beritahu mereka juga akan dapat ganjaran serupa sekiranya mereka menyebarkan tentang ini kepada rakan-rakan mereka.

Jika anda berminat, sila ikut link di bawah ini.

Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community! And get reward!

Terima kasih kerana berminat dengan komuniti ni. Pendek kata, kita sama-sama kongsi peluang keemasan ini. Anda dapat habuan, aku pon dapat. Kan orang kata sharing is caring. Renung-renungkan dan selamat beramal! ^_^


If you have any comments, ideas, or questions, you may post it >HERE<

Currently have 1 comments:

  1. "Everything should be made as simple as possible, but not simpler."
    Party Rental Miami


Leave a Reply

Feel free to comment, no bad words pls.. tak baek ^_^